torsdag 3 maj 2012

Kapitel 28: Busskuren

"Iiih!" tjöt Robin när hon kom inrusande under busshållplatsens lilla takförsedda bås till regnskydd. Jim som stått och väntat på bussen redan i tio minuter, och därför undkommit regnet med blotta förskräckelsen, kunde inte hålla sig för skratt när den lilla tjejen kom springande som om det nu gällde både liv och lem. Hon tittade upp på honom, förvånad över att någon stod där överhuvudtaget, och när hon insåg att det var åt henne han skrattade så skämdes hon över ljudet hon framlåtit. Det syntes tydligt hur Jim försökte hålla tillbaka sitt skratt och Robin kunde till slut inte låta bli att le. "Det regnar visst" utbrast främlingen i busskuren och Robin besvarade kommentaren med höjda ögonbryn under sitt genomblöta hår och nickade sedan instämmande. "Det var inte alls meningen att skratta åt dig" fortsatte han. "Det lät bara så roligt när du kom springande. Det var inte meningen att skratta." Robin visste inte vad hon skulle svara, eller om hon ens behövde svara. Regnvattnet rann längs ansiktet, från håret, och hela hon var genomvåt och droppade. "Har bussen gått ännu?" frågade hon, för att byta samtalsämne, men kände sig genast fånig. Klart den inte hade, varför stod annars den här killen och väntade fortfarande? "Alltså, jag menar..." hann hon börja innan Jim avbröt henne. "Jag har stått här i tio minuter och har inte sett någon buss. Annars hade jag nog hoppat på den" svarade han och blinkade åt Robin som himlade med ögonen åt dumheten i sin egen fråga. "När skulle den gått?" Robin plockade fram sin mobiltelefon för att titta vad klockan var. "Fem över, men den är ju redan tio över så den borde ha gått ganska nyss" svarade hon. Jim tittade ut ur kuren och längs med vägen. "Konstigt..." var hans enda svar.





Utanför busskuren fortsatte regnet ösa ned som om himlen begrät den djupaste synd och de stora vattendropparna studsade mot asfalten och in på de två väntandes ben och fötter. Varken Robin eller Jim visste riktigt hur de skulle fortsätta konversationen eller om de kanske kommit till den punkt där det var bättre att vara tyst och hålla sig till sitt. Jim tittade ändå i smyg på den korta tjejen vars vattendrypande hår låg slickat längs med pannan och han vände sig bort för att i smyg le åt hur söt hon var. De klarblå ögonen under det kritvita och mellankorta håret lyste på något sätt av energi och helst ville han fortsätta titta på henne hur myket längre. Han undrade hur gammal hon var men ville inte fråga utan nöjde sig med att gissa. Runt tjugo kom han fram till. Möjligen något yngre men inte mycket isåfall. Han suckade, omedvetet, åt hennes skönhet och kom på sig själv med ljudet som fick honom att le. "Vad är det?" frågade Robin nyfiket men Jim visste inte vad han skulle svara. Det kanske var lika bra att vara ärlig? Varför inte? "Ta det inte fel eller för allvarligt men du är verkligen söt" sade han rakt ut och Robin tappade alldeles talförmågan av hans plötsliga rättframhet. "T-tack!" svarade hon och bet av ett stort leende genom att knipa ihop läpparna. Hon tittade på Jim och avgjorde att förhållandet var detsamma å hans sida men hon vågade inte säga det. Söt var kanske inte rätt ord förresten, men han såg bra ut, vilket gjorde den oväntade komplimangen så mycket roligare att få till skänks. Jim gav upp en djup suck och skakade på huvudet. "Skulle det inte bli vår?" frågade han rakt ut i luften. "Jo, dom sa ju det" svarade Robin och såg en smula sur ut.



De stod båda och tog in lukten av våt asfalt och av det första kommunklippta gräset som nu blivit genomblött. Klockan hade redan blivit kvart över och bussen var avgjort ganska sen. Nästa skulle inte gå förrän om en timme minus tio minuter och ingen av dem var på något sätt nöjd med detta faktum. "Har du bråttom någonstans?" frågade Jim och Robin dröjde ett par ögonblick med att svara. "Inte egentligen. Jag ska bara hem." Jim nickade förstående innan han fortsatte. "Inte jag heller, men det är ändå störigt när bussarna inte går som de ska." Robin höll med och började trampa på stället för att skaka av sig kylan som genom fuktigheten börjat tränga sig på. När det passerat ytterligare fem minuter av obekväm tystnad och mer än ett par stulna blickar å Jims sida fick han nog. "Du, jag tror inte bussen kommer." Robin skakade bekräftande på huvudet som svar. "Jag bor i huset där" fortsatte Jim och pekade på ett lågt hyreshus cirka femtio meter från busshållplatsen. "Vill du följa med in och värma dig en stund?" Robin drog undan en blond lock som smetat sig fast i pannan och tänkte efter. "Så får du chans att torka också" sade Jim med ett varmt leende. "Du kan få låna ett paraply när du ska ut igen." Robin var inte säker på om förslaget var en så bra idé. Hon visste ju ingenting om den här killen, eller om mannen var ett bättre ord kanske. Samtidigt var erbjudandet lockande, särskilt som bussen inte skulle komma på åtminstone 45 minuter. Dessutom verkade han ju vara trevlig. Hon drog sig för att svara men blev slutligen övertygad när regnet höll upp i sitt smattrande för några sekunder och bara duggade ner. "Ok, jo det låter inte helt fel, antar jag" svarade hon och log försiktigt. "Ska vi springa?" frågade hon och Jim började skratta. "Ok, först fram vinner!" löd hans svar.



Jim lämnade busskurens skydd och sprang snabbt över vägen medan Robin höll sig tätt bakom honom. Just då öppnade sig himlen och ett ösregn som av en annan värld föll ned med stora och hårda regndroppar som hamrade på deras axlar och huvuden. Jim vände sig om i farten och tittade på Robin. "Häng med nu!" ropade han för att överrösta det högljudda regnet och tog sedan fart så att Robin måste springa allt vad hon orkade för att inte halka efter. När de korsat en gräsmatta och en grusad gångstig som knastrade under fötterna stod de utanför en port och Jim fumlade i fickan efter nyckeln till dörren. "Skynda dig!" halvskrek Robin och skrattade. "Jag försöker ju!" svarade Jim innan han till slut fick upp den dyrbara nyckelknippan med vilken han låste upp dörren som han sedan höll upp för den blonda lilla tjejen så att hon fick komma in i värmen först. När dörren stängdes efter dem smattrade regndropparna mot det infattade glaset. "Jag vann" utbrast Jim plötsligt och Robin gav honom en ond blick medan hon flåsade av ansträngning så fort de sprungit. "Äh! Du visste ju vart vi skulle. Det är fusk!" Svaret fick Jim att skratta. "Kanske det, men jag vann i alla fall" fortsatte han retligt och stack ut tungan åt Robin, som om han vore ett dagisbarn. Hon började också skratta och sträckte ut tungan tillbaka. De gick droppande av regnvatten uppför en stentrappa med järnräcke och väl framme ställde Jim sig framför en dörr för att öppna. När de kommit in och han hade stängt dörren bakom dem tittade Robin nyfiket in i lägenheten där denna vänliga främling tydligen bodde. Jim tog av sig sina skor och sin jacka medan Robin registrerade de tavlor som var upphängda i den korta korridoren. Oljemålningar med etnografiska motiv samsades, eller snarare slogs om uppmärksamheten, med inramade gamla vinylskivor. Längre in i lägenheten syntes möbler kring ett lågt bord.



"Ska du inte klä av dig ytterkläderna?" avbröt Jim hennes nyfikenhet och Robin slog upp ett förläget leende till svar. "Jo, jag var bara nyfiken på dina saker." Jim såg sig omkring, ovan vid tanken på sina möbler som något spännande eftersom han såg dem varje dag. "Jaha, gillar du dom då?" frågade han medan han tog Robins jacka och hängde den på en galge över ett element så att den fick åtminstone en minimal chans att hinna torka. Hon svarade samtidigt som hon tag av sig sina blöta skor. "Jodå. Jag hade väl valt andra tavlor kanske, men det är ju bara jag." Skorna dröp av vatten när hon tryckte in dess framsidor under samma element som jackan hängde över. Jim började skratta åt den oväntade kommentaren. "Vad är det för fel på mina tavlor egentligen?" Robin synade ett av de inramade etnografiska motiven närmare och rynkade på pannan. "Är det inte lite väl mörka bilder?" Motivet hon tittade på föreställde en solbränd man, sittandes på knä med händerna bakom ryggen, målad i ansiktet med olika färger, som blev matad av ett barn. Jim studerade motivet tillsammans med Robin en stund. "Nja, det är ju inte så mörkt egentligen även om det kan se så ut. Egentligen är det en religiös ritual det där. För att skydda sig mot gudarnas bestraffningar." Robin försökte förstå på vilket sätt man skyddade sig genom att stå på knä men kom inte fram till något svar. "Dom är fint målade i alla fall. Är det du som gjort dom?" Jims läppar gled upp i ett snett leende av frågan. "Det hade ju varit kul men, näe. Ska vi gå in i vardagsrummet istället?" Robin släppte tavlan med blicken och följde honom in i det större rummet där möblerna stod uppställda kring det låga bord hon redan sett från hallen.



Strumporna plaskade mot golvet där de gick och lämnade våta spår efter sig, stora bredvid små. "Du får ursäkta men jag tänker nog byta kläder" utbrast Jim och lämnade Robin vid bordet medan han gick tillbaka till korridorens slut där han öppnade en garderob. Han tog av sig plagg efter plagg, dold av garderobsdörren så att bara fötterna syntes, men när han var så gott som naken tittade han fram för att se vad den lilla besökaren intresserade sig för i hans hem. Hon stod och tittade igenom skivsamlingen och skakade på huvudet åt någon skiva för att skina upp i ett leende vid åsynen av en annan. Jim hittade de kläder han ville byta till, började trä på strumpor och sedan kalsonger innan han fick på sig en kortärmad tröja och ett par jeans under. När han var klar stängde han garderoben och gick bort till soffan som han satte sig i. "Den här är bra!" utbrast Robin när hon hittade en skiva som hon själv tyckte om. "Du behöver inte skrika" svarade Jim lugnt och Robin ryckte till när hon först nu insåg att han var tillbaka i rummet. "Förlåt, jag trodde du klädde om fortfarande" ursäktade hon sig så att Jims ansikte lystes upp av ett överslätande leende. "Sätt på den då" föreslog han och Robin tog upp skivan, såg sig omkring och fann stereon, varefter hon satte på den skiva hon valt ut. Jim studerade henne under tiden. En finlemmad och nätt liten varelse som rörde sig i hans hem och fingrade på hans musikanläggning. De våta kläderna som smet åt kring hennes kropp ledde hans tankar till tävlingar av ett smutsigare slag och han kunde inte låta bli att konstatera att den här tjejen som han helt spontant bjudit hem var riktigt sexig.



Musiken kom igång och Robin knäppte med fingrarna och rörde på armarna som om hon tänkt börja dansa men när hon vände sig om och såg Jim blev hon självmedveten och stannade upp i rörelserna. Hon tog ett par steg fram till soffan men tvekade innan hon satte sig. Hon var så blöt att hon tveklöst skulle lämna en stor fläck efter sig om hon satte sig ned. "Antingen sätter du dig som du är, eller också får du klä av dig. Det väljer du själv" sade Jim och blinkade åt Robin, som inte visste vad hon skulle svara på en sådan kommentar. Hon låtsades tänka efter, för att reta honom lite, men satte sig sedan ned. "Vi kanske inte ska tappa bort tiden helt så vi missar nästa buss också" föreslog Robin men Jim skakade på huvudet åt vad hon sagt. "Jag stannar hemma idag. Det är alldeles för blött ute för min smak." Robin tittade på honom med ena ögonbrynet höjt, som i vantro. "Du är ju helt torr" påpekade hon förnumstigt. Jim slog upp ett leende. "Just ja, det är ju du som är våt." Han valde den tvetydiga formuleringen avsiktligt för att se hur Robin skulle reagera. Reaktionen bestod i ett leende som såg ut att vilja följas av en replik, men som tycktes ändras innan den uttalades. "Du har väl inga kläder i min storlek va?" Jim synade Robin där hon satt och låtsades reflektera och mäta henne i tanken. "Nä, det skulle vara om jag har några kläder kvar från när jag var barn." Robin fick ett uttryck i ansiktet som såg provocerat ut. "Vadå barn? Jag är faktiskt..." "Jag bara skojar med dig. Eller nja, senast jag var lika liten som dig var jag nog faktiskt barn." Jim avbröt henne medvetet innan hon nämnde åldern, för att slippa veta. Tänk om hon var för ung? Han hade nog rätt, tänkte Robin å sin sida. Med tanke på hur lång han trots allt var nu måste han nästan alltid ha varit ganska stor.



"Hursomhelst har jag nog inget som passar dig. Du kan få låna en handduk däremot. Om du vill torka håret eller så?" Robin sken upp inför förslaget och nickade tacksamt. Jim reste sig, gick bort en bit och öppnade en dörr som han gick in genom, varefter han kom ut igen med en stor badhandduk i handen. "Tänk snabbt" sade han och slängde handduken i ansiktet på Robin som plötsligt såg ut som ett ganska misslyckat, och ovanligt blött, spöke. Hon drog ner handduken från ansiktet och räckte ut tungan åt Jim på nytt vilket fick honom att skratta till. "Tänk snabbare då" föreslog han och besvarade åtbörden genom att sträcka ut sin egen tunga. "Du är ganska barnslig för att vara så gammal" sade Robin när hon började torka håret med handduken. "Vadå, så gammal?" replikerade Jim sårat. "Jag är i alla fall inte våt, som du." Den upprepade tvetydigheten föll i lika god jord även en andra gång. "Inte i håret!" utbrast Robin och släppte handduken i knät medan hon tittade upp på Jim med det blonda håret ståendes åt alla möjliga håll och kanter så att han skrattade högt. "Snygg frisyr lillen" kommenterade han och såg hur Robins blick mörknade vid användandet av det sista ordet. "Kom inte och säg att du är stor" fortsatte han medan han gav henne en granskande blick. "Störst i världen!!" ropade Robin medan musiken fortsatte spela i bakgrunden. Jim skakade på huvudet åt den fåniga kommentaren och log. Sedan lade han handen på hennes huvud och rufsade till det redan rufsiga håret. Robin tittade upp på honom samtidigt som han lade luggen tillrätta över pannan. Hennes blick var osäker, nervös till och med. När han smekte henne över kinden med pekfingret uppstod ett litet ljud när hon svalde. Kanske av nervositet det också, tänkte Jim och lät handen greppa den söta lilla tjejens haka i ett mjukt grepp. Hon måste vara tjugo i alla fall, tänkte han. Eller om han kanske bara hoppades. Fråga henne tänkte han inte göra.



De blå ögonen tittade djupt in i hans medan han höll kvar handen under hakan på Robin. De satt så under ett ögonblick som för båda verkade vara nästan för evigt, när spänningen byggdes upp mellan dem. Jim var inte säker. Skulle han verkligen? Var det inte fel? Men hon var ju så sexig. Så söt och rolig dessutom. Han måste, kunde inte låta bli längre. Med hakan fortfarande stödd i sin hand lutade Jim sig fram och när han såg Robin sluta ögonen i förväntan försvann det sista tvivlet. Han placerade sina läppar mot hennes och kysste de mjuka läpparna som var Robins. De mötte villigt hans och kyssen blev längre än han först tänkt sig. Läpparna öppnades och deras tungor hälsade mjukt på varandra i små mjuka rörelser. Jim njöt samtidigt av Robins lite sötaktiga andedräkt och när han drog tillbaka sin tunga för att avsluta kyssen fångade han hennes underläpp mellan sina egna för att få en sista smak av henne. När deras kroppar inte längre var förbundna öppnade båda sina ögon och de tittade på varandra igen, denna gång med en andhämtning som förändrats en aning och blivit tyngre. Jim lade sin hand på Robins ena lår och hon kände värmen från den stora handen strömma ut och täcka en stor del av det blöta låret. "Du är inte bara söt, vet du det?" sade Jim utan att släppa Robins ögon med blicken. Hon skakade på huvudet i små, små rörelser för att inte behöva släppa ögonkontakten men samtidigt inte heller tvingas säga något. "Du är sjukt sexig dessutom" fortsatte han och Robin andades ut häftigare när hon hörde orden, i något som påminde om en lätt flämtning. Den stora handen på låret rörde sig högre upp och Jim klämde på benet som om han försökte avgöra hur långt han kunde gå innan hon tänkte protestera.



När ingen protest uttalades lät han handen röra sig uppför sidan av Robins mage och han delade med sig av sin värme vart han än placerade den. Blicken som mötte hans egen började nervöst flacka en aning när han stack in två fingrar innanför tröjans linning, för att med små rörelser smeka direkt mot magen på den sexiga lilla tjejen framför honom. Fortfarande inget motstånd. Med den andra handen fick han tag i linnigen på motsatta sidan och han började dra upp det våta tyget som satt klistrat mot Robins kropp. Långsamt gled tröjan upp och snart syntes hela magen. Han fortsatte och tvingade den över brösten som snart bara doldes av en svart bh. Först nu lämnade han hennes ögon med sin blick för att istället studera den kropp han var i färd med att avtäcka. Han andades tyngre för varje centimeter som det blöta tyget drogs undan och när Robin sträckte upp händerna för att hjälpa till stod han knappt ut längre. Han tog ett rejält tag om tröjan och drog den över huvudet på henne och slängde den sedan med ett klafs på bordet framför dem där den fick utgöra en blöt tyghög. Deras ögon möttes på nytt och det var tydligt nu vad Jims tankar rörde sig kring. Han lade en av sina stora händer på Robins mage och hon kunde upphetsat konstatera att värmen från handen täckte större delen av det som återstod mellan revbenens slut och byxornas början. "Res dig upp!" sade Jim plötsligt och Robin nickade villigt utan att släppa hans blick med sin. Hon reste sig och stod ögonblicket därefter med Jim framför sig. Det var först nu hon på allvar insåg vidden av hans storlek. Han tornade verkligen upp sig framför henne, nästan som en jätte. Jims blick sökte sig nedåt och fästes i Robins, letade sig sedan vidare över hennes kropp där den dröjde kvar en stund vid brösten, som fick honom att sucka längtande, för att därefter studera magen och de instängda och blöta benen.



Han placerade händerna på Robins höfter och tittade henne intensivt i ögonen. Själv fick hon böja huvudet en bra bit bakåt för att överhuvudtaget kunna möta blicken som hade sitt ursprung långt där uppe. Värmen från händerna tycktes sprida sig in i kroppen och Robin kände en kraftig förväntan växa inuti bröstet. Händerna rörde sig uppåt och Jim lade dem på hennes axlar där de stannade upp. Han tryckte på ena axeln och drog i den andra så att hon vände sig om framför honom, med blicken sökande efter hans tills hon kommit runt helt och stod med ryggen mot honom. Händerna sänktes och letade längs revbenen mot höfterna och när de kommit fram fördes de mot magens framsida och uppåt återigen tills de avlämnade sin sköna värme strax under brösten. De sänktes på nytt och fattade byxlinningen. Robin tittade ned och såg sina byxor bli uppknäppta, kände hur tyget slaknade kring kroppen när gylfen drogs ned och därefter en skön, varm känsla av ett stort finger som lekte längs troskanten. Jim sjönk ned på knä bakom henne och greppade byxorna med båda händer. Han fick ta i för att dra ned dem eftersom de klibbat fast mot låren och inte ville ge med sig. Snart var de halvvägs över låren men Robin hade inte för avsikt att varken protestera eller försöka hindra honom. Hon såg de stora händerna och längtade efter att få känna dem mot sin kropp igen. Hon kände sin ena vad greppas, lyfte på benet och lät Jim dra av det ena byxbenet. Därefter samma varma känsla mot den andra vaden och samma procedur följde på nytt. Jim slängde nonchalant även byxorna på bordet där de gav upphov till ett slafsigt ljud av allt regnvatten som sugits upp av det tjocka bomullstyget.



Robin vred runt huvudet och såg Jim resa sig bakom henne. Det var som om han aldrig tog slut. Hans kropp höjdes oupphörligt och huvudet passerade hennes men fortsatte i vad som kändes som ytterligare en halvmeter. Kunde han verkligen vara så lång? Samtidigt följde de stora händerna lårens utsidor och upp över höfterna där de lika våta trosorna bjöd på ett uns av friktion. När han stod upprätt bakom Robin smekte han henne över magen och armarna för att sedan måla små figurer över rygg och skuldror med fingertoppar som målmedvetet sökte sig närmare bh:ns knäppe. När de nått sitt mål spändes bh:n åt för ett kort ögonblick och därefter slaknade den runt bysten. Fingertopparna målade sig fram över den fuktiga huden och upp mot axlarna där de tvingade sig in mellan axel och bh-band för att dra det senare åt sidan. Bh:n föll från brösten som nu var helt blottade, med bröstvårtor som redan var styva av den kalla fukten. Jim lyfte brösten underifrån och i sitt högra öra hörde Robin honom sucka av tillfredsställelse över den mjuka känslan hennes bröst bjöd honom. Han lutade sig fram och viskade. "Luta dig framåt." Robin förstod inte riktigt hur han menade men gjorde ändå som hon blivit tillsagd. Hon lutade sig en bit, men det räckte inte. Jim satte en stor hand mellan skuldrorna, egentligen snarare över båda, och tryckte henne längre fram så att hon till slut måste ta emot med händerna mot bordsskivan för att inte falla framlänges. Väl i den ställningen försvann den varma handen men den återkom snart, i ländryggen denna gång. Där tryckte han nedåt så att Robin måste svanka och samtidigt körde han in en fot mellan hennes nakna ben så att han kunde tvinga henne att sära på dem.



"Herregud vilken sexig kropp du har" flämtade Jim bakom Robin och hon vred huvudet för att se honom glida ned på knä. I den ställningen kysste han baksidan av ena låret med läppar som spred en mjuk och skön värme där de trycktes mot henne. Flera kyssar följde och de rörde sig i ett intrikat sicksack-mönster från lår till lår och hela tiden uppåt. Vid gränsen mellan lår och stjärt upphörde kyssarna och händerna tog vid. Trosorna drogs uppåt för att avslöja mer av den rumpa som Jim uppenbarligen längtade efter att få kyssa och med läpparna tryckta mot ena skinkan lät han tungan komma ut för att slutligen smaka på Robins nakna kropp. Nästa grepp med händerna placerades runt trosorna som han drog nedåt tills de, våta även de, spändes upp mellan knäna. Han kysste den nakna och bleka rumpan, flämtade av upphetsning mellan kyssarna då han fick möjlighet att studera den stjärt som slutligen avtäckts och med två stora händer särade han på skinkorna så att Robin kände sig helt utlämnad. Han höll dem kvar åt sidorna och placerade kyssarna allt längre in mellan dem. Robins underliv bultade hårt nu och hon kunde inte hålla tillbaka de ljud av njutning som oupphörligt försökte tvinga sig över hennes läppar. Små flämtningar blev till suckar och växte till försiktiga stön av njutning när Jims mun nådde fram till Robins blygdläppar. Något fuktigt och bara en aning strävt trycktes in mellan dessa läppar och snart blev njutningen långt större när Jim kysste de bultande blygdläpparna och lät tungan leta sig hela vägen fram till den trånga öppningen. Han utmanade den men tryckte egentligen aldrig in tungan utan lät den reta öppningens utkanter tills Robin kved av njutning, blandad med frustration. Han sög in de små blygdläpparna mellan läpparna och slickade på dem inuti sin mun. Sedan reste han sig snabbt.



"Res dig!" hörde Robin en röst befalla som var hes av upphetsning. Hon gjorde som hon blivit tillsagd och vände sig sedan om. Jim stirrade på hennes kropp och han flämtade när han såg de blekrosa bröstvårtorna som trotsigt stirrade tillbaka på honom. Han såg ut att vilja säga något men lät av någon anledning bli. Istället lade han en arm i Robins ryggslut och tryckte med andra handen hårt mot hennes axel så att hon måste luta sig tillbaka. Bakåtlutad på det sättet kunde hon se på när Jim lutade sig fram och lät tungan cirkla runt bröstvårtorna för att därefter trycka dem åt olika håll med hjälp av tunga och läppar. Han tog den ena i sin mun och slickade på toppen tills Robin stönade till av njutning. I samma ögonblick som han hörde stönet bet han försiktigt i bröstvårtan så att det stön som skulle varit försiktigt istället blev okontrollerat. Med bröstvårtan fortfarande mellan läpparna tittade han upp på Robin och stirrade lystet på henne. Han reste sig upp utan att för ett ögonblick släppa hennes ögon med sin blick. "Sätt dig på knä!" beordrade han utan att tveka och Robin lydde ordern. Hon tittade upp i hans ögon, minst en meter över sina egna, och drog tillbaka axlarna för att i så hög grad som möjligt visa upp de bröst som han nyss så ivrigt smakat på och visat sådan uppskattning. Jim mumlade något med grötig röst som Robin inte kunde utröna innebörden av och sedan slet han av sig den nypåtagna och torra tröjan. När han drog den över huvudet och därför sträckte upp armarna såg Robin ett stort bleknat ärr som löpte längs nästan hela sidan av bröstkorgen. Han slängde tröjan åt sidan och sänkte armarna, så att den ena omedelbart dolde det gamla ärret som fångat hennes intresse. Robin undrade vad som kunde ha gett honom ett sådant märke för livet men ville inte fråga.



"Smek dig själv" hörde hon Jim säga men Robin vågade knappt röra sig. Hon var så upphetsad av hela situationen, kåt av att en så stor kille och dessutom mycket äldre åtrådde henne, att hon var rädd för att komma om hon så lite som nuddade vid sig själv. Ändå lät hon handen glida nedåt längs magen, för att lyda, och vidare genom det lilla könshåret medan hon såg Jims händer knäppa upp byxorna framför hennes ansikte. När fingrarna fann fuktiga blygdläppar flämtade hon av upphetsning och Jim drog hastigt ned jeansen längs sina ben. Han fick av dem och sparkade dem åt sidan, alltjämt med blicken fäst på den sexiga lilla blondrufsiga tjej som stod på knä framför honom, väntandes på hans nästa order eller beröring, med flämtningar och små stön som enda uttalade språk. Robin smekte sig långsamt och tittade på Jims skrev som buktade kraftigt utåt. Där innanför det tunna tyget fanns den del som hon längtade allra mest efter. En stor hand dök upp och smekte över utbuktningen samtidigt som hon tittade och utan vidare instruktioner drog Jim ned underkläderna, så att hans kuk stod rakt ut och pekade mot Robin, där hon satt och smekte sig själv. Hon var beredd på att ta den i sin mun, göra det som Jim krävde av henne men han verkade ha något annat i åtanke. Kalsongerna blev undansparkade och i nästa ögonblick runkade Jim långsamt sin redan hårda kuk till åsynen av Robins kropp. Han tog ett steg tillbaka och mönstrade henne uppifrån och ned. Hon kunde tydligt se hur hennes egen kropp påverkade Jims och denna insikt gjorde Robin ännu mer upphetsad.



Samma hand som nyss smekt över kalsongerna och sedan runkat kuken placerades på Robins axel och tryckte henne bakåt. Hon fick ta emot sin vikt på den lediga handen, för att inte falla baklänges, och hon tittade upp på Jim med en fråga i sina ögon om hur han ville ha henne. Istället för att ge order eller förklara fortsatte han ändra hennes ställning på golvet. En varm hand placerades bakom Robins rygg och tryckte mot ryggslutet så att hon måste sträcka på sig. Jim stirrade på de trotsiga brösten med kåt blick när de i den ställningen pekade ännu mer uppåt och Robin såg hur hans smekningar blev intensivare när hon sträckte på sig så mycket hon kunde och drog tillbaka axlarna. Hon ville ge honom allt, inta de ställningar som hetsade honom mest och få se hur de påverkade honom. En mumlad viskning förklarade hur sexig hon var och Robin log till svar. Jim sjönk ned på knä framför henne, fortfarande med den hårda kuken i sin smekande hand, och placerade den andra handen på insidan av ena låret. De stirrade på varandra med intensiva blickar när Jim tryckte låret åt sidan. Handen gav strax därefter sin värme mot det andra lårets insida och när han tryckte det åt andra hållet så att Robin stretade framför honom tycktes han slutligen inte kunna hålla sig längre. Med ett kraftigt tag om Robins ena överarm drog han henne åt sidan och puttade henne baklänges. Hon landade med ryggen mot golvet och stirrade upphetsat upp på Jim som snabbt närmade sig.



Han satte sig grensle över henne och tvingade upp Robins armar över huvudet, där han låste dem mot golvet under en tung hand som greppade båda handlederna samtidigt. Hans ögon brann av kåthet när han stirrade rakt in i de blå ögonen under sig och Robin kände hur den hårda kuken slog upp för att landa på magens övre del, där den dessutom lämnade ett genomskinligt märke efter sig, av varm genomskinlig vätska. Låren som omgav hennes bröstkorg var nästan lika stora som hela hennes egen överkropp och där, mellan benen, stod den hårda kuken rakt ut med en tunn sträng av samma snuskiga vätska hängande från toppen, vilken förband deras kroppar. Nästa gång kuken ryckte till blev strängen tunnare och brast till slut, för att lämna ett nytt smutsigt spår över Robins kropp, tunt denna gång och avlångt. Hon låtsades försöka komma loss och drog armarna mot sig men kunde knappt röra dem alls. Så kraftigt var Jims grepp om handlederna. Robin tittade upp och såg honom slicka sig girigt om läpparna, som om han hade för avsikt att äta upp henne, och en virvlande sensation av rörelse genomfor insidan av hennes bröstkorg. Han höll om sin kuk nu, tryckte den mot Robin, och smetade ut samma snuskiga vätska över en av bröstvårtorna. Han fortsatte med detta förfarande tills Robin flämtade av en kåthet som fyllde upp hennes kropp lika mycket som hon hoppades att den hårda kuken snart skulle komma att göra. Jim tittade henne i ögonen och sedan ned på sin kuk, därefter i ögonen på nytt. "Är det den du vill ha?" frågade han. Robin nickade ivrigt och försökte svälja sin upphetsning. "Snälla, ge mig den!" bönföll hon och den blick hon fick tillbaka när hon uttalat orden sade mer än någon kombination ord kunnat uttrycka.



Med handen fortfarande pressad mot hennes handleder placerade Jim ett knä mellan Robins lår. Han särade på benen och satte ned knät mellan dem. Därefter det andra knäet bredvid det första. Han lutade sig fram och kysste de runda, nedkletade brösten och fortsatte ned mot magen medan han med sin lediga hand särade Robins ben ytterligare. Handen fann sin väg till den hårda kuken och med ett fast grepp styrde han den in mellan de öppnade låren. Det svullna ollonet pressades in mellan blygdläpparna och betvingade den trånga öppningen. Underbar värme omslöt ollonet och Jim stammade fram flämtningar av tillfredsställelse innan han tryckte sig framåt, in i Robin och grimaserade av njutning när mer och mer av hans hårda kuk trängde in i den sexiga lilla kroppen under honom. Han letade med blicken mot Robins och medan de stirrade på varandra trängde han hela vägen in i henne så att hon blinkade av ansträngning. En rörelse bakåt med underkroppen och sedan stötte Jim hårt framåt tills hela kuken försvann in i henne på nytt. Han andades tungt när han knullade henne på golvet på det sättet så att de runda brösten, med de bleka och trotsiga vårtorna, gungade hypnotiskt under honom. Han måste ta på dem, smeka dem, samtidigt som han knullade denna underbart sköna lilla tjej. Därför måste han luta sig ännu mer på den hand som fängslat hennes handleder och hon stönade som svar på den ökade tyngden så att Jim gav henne en blick vars melerade färger förmedlade hårda ord, beskyllningar och anklagelser som hetsade Robin ytterligare.



"Vänd dig om din lilla..." hann Jim bara säga innan han drog sig ur Robin och med hetsiga rörelser vände henne om så att hon hamnade på mage under honom. Han satte händerna under hennes höfter och lyfte upp hela rumpan tills synen blev för mycket att uthärda. Han måste knulla henne! Robin som låg med rumpan putandes för Jim kände samma hårda sensation mot sin fitta och därefter hur hon fylldes upp av den hårda kuken ännu en gång. Den trängde djupt in i henne, drogs ut bara för att stötas hårt in igen och stora händer smekte henne över skuldrorna. Händerna fann hennes axlar och drog henne bakåt mot den hårda kuken så att varenda liten rörelse samverkade till att fylla upp hennes kropp med Jim själv. Brösten trycktes samtidigt hårt mot golvet och det var inte längre de, utan nu hela Robins kropp, som gungade fram och tillbaka som svar på de stötar som Jim riktade in i henne. En tung andhämtning uppbruten av stön och vildsinta frustanden hördes bakom henne och strax därefter kände hon tjocka fingrar dras genom håret. Fingrarna slöt sig kring de blonda lockarna och snart hade Jim henne i ett nytt grepp där han lät håret strama medan han knullade Robin med hårda stötar. "Herregud vad skön du är!" hörde hon Jim flämta och hade hon haft sinnesnärvaro nog så hade hon svarat detsamma. Som det nu var fortsatte hon vara tyst sånär som på de ljud den hårda kuken tvingade fram. Små stön, flämtningar och kvidanden när njutningen blev alltför intensiv, i kombination med sensationen av nackhår som stramade under Jims grepp.



Han släppte snart håret och fångade istället upp Robins handleder på nytt. Med en handled i var hand satte han sig tillrätta på knä och stötte djupt in bakifrån samtidigt som han drog armarna bakåt. På så sätt kom han så långt in som det överhuvudtaget var möjligt, samtidigt som det för Robin kändes som om hela hennes kropp var inbegripen i en och samma gungande rörelse, runt den stenhårda kuken som obönhörligt tvingade sig in i henne. Det var svårt i den ställningen att hålla upp huvudet och kinden gned därför mot golvet medan Jim knullade henne. Robin kved, nästan uteslutande av njutning, men eftersom denna var blandad med en liten del smärta, av den oförsiktiga behandlingen, var ljuden från hennes mun sanningsenliga i två avseenden på samma gång. Hade det inte varit så skönt att bli knullad på det sättet så hade kanske smärtan varit svårare att acceptera, men inte nu. Slutligen släppte Jim greppet om Robins handleder och han drog upp hennes stjärt högt så att hon kunde luta sig på armbågarna medan han fortsatte stöta in i henne bakifrån. De stora händerna dök upp vid revbenen, tycktes kunna omfamna hela bröstkorgen, men letade sig fram till brösten som han ivrigt kramade och klämde om. Ena handen stannade kvar för att fortsätta dessa smekningar medan den andra letade sig längs magen och nedåt. Robin kände nederdelen av Jims mage slå emot sin rumpa när han stötte hårt framåt och hennes små ljud blev otyglade när den vandrande handen fann sin väg till hennes underliv.



Där började Jim smeka henne och Robin visste inte vart hon skulle ta vägen längre. Njutningen blev vansinnigt intensiv när de stora fingrarna masserade och målade lätt abstrakta mönster över klitoris. Hon ville skrika men lade band på sig själv. Hon märkte snart till sin förvåning att hon snyftade och lät istället njutningen få utlopp genom stön som inte längre bets av eller hölls tillbaka. Den stora kuken trycktes fortfarande in i henne, drogs ut och trängde in på nytt, allt till fingrarnas rörelser över hennes känsliga klitoris. Orgasmen var nära nu. Som ett pulserande klot växte den mellan Robins ben och blev större. För varje stöt, varje rörelse med fingrarna, blev klotet av njutning större tills det hotade att brista. Hon ville hindra Jim, få honom att stanna upp bara ett ögonblick så att detta kunde vara mycket längre men Robin fann inga ord och frågan är om hon verkligen hade velat hålla tillbaka den njutning som plötsligt briserade inom henne. På bråkdelen av en sekund tog orgasmen henne i fullständig besittning och brann som en het eld genom kroppen. Hennes andning blev stökig och stördes av utdragna stön som hetsade Jim att knulla henne än hårdare. Handen som smekt brösten försvann och dök istället upp vid munnen. Stora fingrar tvingade läpparna att öppnas och medan den underbara orgasmen brann i Robins kropp trycktes fingrar in i munnen och smekte henne över tungan.



Slutligen klingade orgasmen av och Robin föll ihop i en hög med överkroppen över armarna. Hon jämrade sig och slickade villigt på de fingrar som var instuckna i munnen. Den hårda kuken trängde fortfarande djupt in i henne, men långsammare nu, försiktigare. Fingrarna som smekt henne över klitoris dök upp längs ryggraden, som blev smekt innan skuldrorna visades samma åtrå. "Kom här min kåta lilla slyna" utbrast Jim, med förvånansvärt varm röst, men Robin förstod inte vad han menade, vart hon förväntades ta vägen. Den hårda kuken drogs ur henne och en lång underarm dök upp under brösten. En andra arm höll henne under rumpan och Robin skrek till av förtjusning när hon blev lyft rakt upp. Jim tog ett par steg åt sidan, ytterligare ett bakåt och sedan satte han ned denna kåta lilla slyna, som han nu kallade sin, på soffbordet. Med en svepande rörelse förde han ned de blöta kläderna på golvet, som han tidigare själv slängt på bordet. Han tryckte mot bröstet med den fuktiga handen så att Robin lutade sig tillbaka. När hon låg med ryggen mot bordsskivan kände hon sina ben säras av starka händer och där, mellan särade knän, såg hon Jim stirra på hennes kropp med all sin kåthet speglad i ögonens vidgade pupiller. Han stod på knä vid bordets slut och när Robin sträckte på huvudet, för att se ännu bättre, fick hon syn på den hårda kuken vars ådriga yta glittrade av hennes egen upphetsning blandad med Jims. Hon kände händernas grepp om låren hårdna, hur hon drogs över bordet mot den väntande kuken, och sedan den där hårda sensationen återigen när samma kuk trängde in i henne ännu en gång.



Jim knullade henne långsamt nu, med långa bäckenrörelser som fick hans kuk att glida djupt in i den underbart sköna lilla kroppen på bordet. Han stirrade på de runda brösten, på de rosa bröstvårtorna som tycktes ha fastnat i ett tillstånd av permanent trotsighet. Denna varma och trånga lilla kropp omslöt honom och han stötte djupt in i den, gång på gång, medan en kittlande känsla i ollonet växte och blev allt intensivare. Han mötte Robins blick, såg den förväntan som illa doldes i blicken och han stönade fram sin njutning. Ännu en stöt in i den trånga fittan placerade ollonet längst in i den varma kroppen och Jim frustade av ännu intensivare njutning. Hans blickar for vilt fram över Robins kropp, studerade den upphetsat med åtrå som enda medveten upplevelse jämte njutningen. Till slut klarade han inte mer. "Jag kommer nu" närmast väste han fram med hes röst och omedelbart därefter drog han sig ur Robins kropp. Han ställde sig upp mellan hennes ben, tryckte isär dem med sin lediga hand medan han runkade sin kletiga kuk med den andra. Deras blickar möttes och Robin såg tydligt hur nära Jim var. "Spruta på mig" viskade hon och såg pupillerna vidgas kraftigt som om orden hon bjudit på gjort honom galen. Han smekte sin hårda och glittriga kuk med bestämda rörelser, så att det kletiga ollonet stirrade rakt mot Robin där hon låg på rygg. Hon såg hur det började pulsera, hur det gömdes bakom förhuden för att dyka upp på nytt bultande av än kraftigare pulser och precis innan det var för sent viskade hon tre små ord till för att hetsa Jim över sin njutnings yttersta gräns. "Ge mig allt!"



Dessa ord blev alltför mycket att hantera för Jim, som stönade till åsynen av den sköna lilla kropp han precis knullat och nu stod i begrepp att måla med sin njutnings smutsiga vitfärg. Robin stirrade upphetsat upp på den konvulserande kuken och kved till när sperman sköt ut och fläckade hennes kåta kropp. Hon såg ollonet öppna sig för att låta en ny tjock stråle smaka frihet, för att omedelbart därefter förena sig med den kropp som var ensam orsak till dess befrielse. Jim stönade högt och frustade medan han runkade sin hårda kuk. Hans andra hand smekte längs insidan av Robins lår och så fort han smekte längre in och nuddade vid de fuktiga blygdläpparna drog han för andan och jämrade sig av upphetsad njutning samtidigt som det rann ur hans kuk, rakt ned på Robin. Så fort orgasmens klimax var uppnått tryckte han henne längre in över bordet och lade sig sedan över hennes nedkladdade kropp. Han kysste henne ivrigt och bemöttes med samma iver. Deras tungor och läppar lekte vilt med varandra medan den fortsatt hårda kuken pulserade och försökte röra sig mellan deras sammanpressade kroppar. Kyssarna blev så småningom lugnare och till slut lyfte Jim huvudet för att titta in i Robins ögon. Hans leende blev snett samtidigt som en tanke genomfor hans sinne. Robin log tillbaka utan att veta vad denna förändring innebar. "Jag vill ha dig igen" sade Jim mellan flåsande andetag. Robin bet sig i underläppen samtidigt som hon funderade på när hon skulle kunna komma tillbaka nästa gång. Kanske nästa tors... "Jag vill ha dig nu!" Hon tittade förvånat upp på Jim. "Nu?" frågade hon, klentroget. Nickningen hon fick till svar utplånade alla tvivel om vad Jim menade. Han ställde sig upp gå golvet framför henne och räckte ut sin hand till hjälp. Robin tog handen och kom upp på fötter. Jim drog henne med sig längre in i lägenheten utan att berätta vad han tänkt sig.

5 kommentarer:

  1. intressant med "storleksskillnad". Gärna fler nya såna. Bra skrivna noveller annars.

    SvaraRadera
  2. @Anonym: Jag tror du fick som du ville va? ;) Tack förresten!

    SvaraRadera
  3. Väldigt bra också. Så fint skrivna dom är! Jag tror jag stannar här ett tag.

    SvaraRadera
  4. Det här var lite för bekant för att inte handla om mig.. Världens längsta Jim, med ett stort ärr över bröstet, bor 50 meter från busskuren, och har haft ganska exakt den här upplevelsen..

    Vem är du? Jag är Jim ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trevligt om du har haft en liknande upplevelse men om du heter Jim så hade du den inte med mig. Det är du förmodligen glad för dessutom för jag är inte tjej.

      Ha det fint!

      Radera