torsdag 22 september 2011

Ut med det gamla och in med det nya

God dag kära läsare!

Efter 50 kapitel och en epilog känner åtminstone jag att det är dags för något nytt. Nej, jag tänker inte sluta skriva. Det är inte så jag menar. Vad jag menar är istället att det kanske kan räcka med kapitel i den här första "boken". Det känns som att det är hög tid att påbörja något nytt. Varför inte en ny "bok"? En ny novell är på gång och den får inleda andra eran här på Jorunns sagor. Kommer det bli någon skillnad, undrar du säkert. Det får vi se. Jag sitter inte och trycker på 50 noveller till som redan är färdigskrivna och bara väntar på att bli publicerade.

Istället får vi väl se vart vinden blåser den här gången. Första berättelsen är på gång och har redan ett utstakat tema. Önskar du läsa mer av en viss sort så föreslår jag att du använder kommentarsfältet här nedan och framför din önskan. Seså, var inte blyg nu. Skulle din önskan vara så fruktansvärt skamlig att du inte ens som anonym vill att någon ska se den så går det bra med ett mail också. Inga garantier ges men alla förslag välkomnas. Det kan vara miljöer såväl som fulheter, önskade namn såväl som hårfärger. Jag är öppen för det mesta och ser fram emot att välja och vraka bland alla tokigheter som kan tänkas dyka upp.

Ha det fint så länge så ses vi i kommentarsfälten som vanligt!

/B.

20 kommentarer:

 1. kan du inte skriva mer om otrohet..?

  SvaraRadera
 2. Fortsätt skriva i alla fall ibland om sånt som inte måste sluta med riktig sex. som i kapitel 50 och 13 och dom om hallonflickan. Får gärna va lite kinky men inte "porr" liksom. Och fortsätt skriva så BRA också ;)

  SvaraRadera
 3. Kan du inte prova att skriva lite mer avancerad BDSM? Du har ju uppenbarligen intresset och du skriver väldigt fint.

  SvaraRadera
 4. Kapitel 40, 38 och 7. Du fattar eller hur...?

  SvaraRadera
 5. Det finns väl redan en massa bloggar om s&m och sånt? Det är väl bra med en med lite mer lagom. Sen tycker jag du kan sluta med de om typ grottmänniskor och sånt. Mer trekanter istället ;p
  "Jennifer"

  SvaraRadera
 6. du lovade nästan att skriva mer som nr 13 ungefär. Som "smutsiga erbjudanden" går också bra. mjuksex fast ganska snuskigt helt enkelt :P
  "snälla snälla snälla" :)

  SvaraRadera
 7. du behöver väl inte ändra på nåt? Det är bästa novellbloggen som det är. Lite fler med "mystik" då i så fall. tack för 50 bra kapitel. / gimp

  SvaraRadera
 8. Lite skärp och sånt ibland bara så blir det bra...;)

  SvaraRadera
 9. Bara du fortsätter skriva sånna lite mjukare ibland som 42, 31 26 och 12. Dom hårda är också bra och tom dom jättehårda ibland. men dom muka är bara så himla sköna. Språket är alltid jättebra. Jorunn är bästa novellbloggen.
  / rivjärnet

  SvaraRadera
 10. Men vem behöver läsa om vanligt sex? mer ilska ... och lite örfilar. Go nasty!
  ..och go natt! :P

  SvaraRadera
 11. Om du tycker dom mjukare novellerna är "vanlig sex" så är du väl typ världens lyckligaste.... Det kan väl fortsätta med en del sånna iallafall? Och så lite "storleksskillnad" igen. Och mer dirty talk från killarna. Tack för bästa bloggen!
  / Knepig

  SvaraRadera
 12. yes mera dirty talk. Och lite otrohet. gärna i kombination..... ;0 / BadKitty

  SvaraRadera
 13. Älskade läsare!

  Ett stort tack till er allihop för alla förslag som kommit. Lika mycket till er som skrivit kommentarer som till er andra som skrivit mail. Jag har konstaterat att det nog är bäst att jag fortsätter ungefär som vanligt eftersom ni verkar vilja ha mer av olika redan existerande teman snarare än att se nya.

  @anonym2: Lite mer nästan-sex kan det nog bli. Tack för berömmet!

  @anonym3: Avancerad BDSM? Mitt intresse är begränsat till ungefär det jag skrivit hittills men eftersom fler verkar uppskatta skärp och sånt så kan det såklart bli mer av den varan. ;) Läder och piskor däremot kommer även fortsättningsvis lysa med sin frånvaro. Det är inget jag har intresse av helt enkelt.

  @anonym4: Jag fattar. ;) Det blir mer sånt tidigare än du tror...

  @Jennifer: Grottmänniskor? :D Jaja, jag har väl förstått att alla inte är lika intresserade av barbari som jag så ni slipper sånt i fortsättningen. Någon mer trekant lär det definitivt bli däremot.

  @snälla snälla snälla: Jag har ju nästan lovat så jag får se till att hålla mitt ord. Tanken var att "Smutsiga erbjudanden" skulle vara i den stilen men den fick eget liv efter ett tag och blev som den blev. Jag får ge det ett nytt försök helt enkelt. :)

  @gimp: Någon förändring verkar inte så nödvändig som sagt och mer mystik kan det nog bli tal om. Det är nästan mitt favorit-tema eftersom jag kan ta ut svängarna rätt mycket när det inte behöver vara så verkligt. Tack själv för att du läser!

  @rivjärnet: Kärlekstemat återkommer nog emellanåt men det är det svåraste/jobbigaste att skriva om eftersom det förutsätter en del saker hos mig själv. Jag får väl se till att försöka om det nu är uppskattat.

  @knepig: Jag är inte rätt person att avgöra vad som är vanlig sex men jag tycker nog själv att det finns en hel del noveller som handlar om ganska vanligt sex här på Jorunns sagor. Hursomhelst, visst kan jag fortsätta vara lite mjuk ibland. Det har jag inget emot alls. Tvärtom. Mer storleksskillnader och dirtytalk kan jag iaf utlova. Tack själv!

  @BadKitty: Du kommer få mer av det du önskar. Även i kombination. Det brukar bli så. ;)

  Tack för att många av er använder tagna smeknamn. Det gör det såå mycket lättare att svara. Fortsätt gärna önska saker också så får vi se vilka önskningar som blir uppfyllda. Ni som önskat otrohet kommer förhoppningsvis bli nöjda väldigt snart.

  Ha det bäst allihop och fortsätt skriva kommentarer så blir författaren motiverad att fortsätta skriva. ;)

  SvaraRadera
 14. Du kan ju verkligen skriva så du borde testa skriva längre historier egentlien. Eller flera kapitel om samma personer. Det måste ju inte va sex sex sex hela tiden utan för att man ska lära känna personerna lite mer. det blir mycke mer intressant om man vet lite vilka dom är. Tack för 50 jättebra kapitel i alla fall :)
  / LaBolina

  SvaraRadera
 15. Hej! Jag tycker att du skriver fantastiskt bra historier, de är alltid lika intressanta! Ett tema som jag skulle uppskatta är fler med "passion" som tema, tex två främlingar som träffas ute och de har en stark sexuell attraktion emellan som de lever ut. Lite "om jag inte får dig nu så dör jag" haha hoppas att intentionen gick fram! ( jag är inte själv lika bra författare som du)
  Keep up the good Work!
  /Linda

  SvaraRadera
 16. "smutsiga erbjudanden" va i den stilen men det behövs alltid mer! ;D tack för grym blog
  / "snälla snälla snälla"

  SvaraRadera
 17. Ja gärna längre historier så man kommer in i det ordentligt. Hellre färre långa än många korta. Dom bästa sakerna är ofta att man får vara med i hur båda hon och han tänker en del. Så ha gärna med det alltid.

  SvaraRadera
 18. Mer "ilska" . Måste ju inte gå så långt som sist men som i kvarnhuset och stulna blickar och ett tomt kök. Och så lite rough... ;P
  / Virkad

  SvaraRadera
 19. @LaBolina: Jag förstår vad du menar. Det är värt att tänka på men det blir nog en kompromiss isåfall. Längre serier då och då för att utveckla någon extra intressant karaktär eller miljö. Jag tänker dock behålla möjligheten att skriva någon helt udda/mystisk berättelse ibland. Tack för de fina orden också!

  @Linda: Passion har du helt rätt i att jag borde skriva mer om. Det har jag nästan glömt bort på sistone. Intentionen gick fram glasklart. Tack för både påminnelsen och berömmet!

  @"snälla snälla snälla": Blir du aldrig nöjd eller? :D Det kommer nog mer av den stilen framöver.

  @anonym: Hur mycket tankar det finns med beror lite på vilken sorts berättelse det är och, om jag ska vara ärlig, på mitt eget humör vid skrivtillfället. Det lär inte försvinna iallafall.

  @Virkad: Tanken på att helt sluta skriva om lite ilsket sex finns inte. Hur hårt det blir beror på samma humör som avgör hur mycket tankar som kommer med. Jag är ingen glad robot så du kan räkna kallt med fler noveller av det slaget. ;)

  Kul att så många har kommit med förslag och önskemål. Iväg med er nu och läs den senaste! Den är ful så det räcker och blir över. :)

  SvaraRadera